Canto jo i la muntanya balla de Irene Solà Saez (PDF)

Descargar PDF Canto jo i la muntanya balla de Irene Solà Saez

Descargar Canto jo i la muntanya balla (Llibres Anagrama nº 61) de Irene Solà Saez Gratis en formato ePUB/PDF o léalo en línea como un libro electrónico.

Introducción:

4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·la

Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.

Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Editorial: ‎ Editorial Anagrama; N.º 1 edición (8 mayo 2019)
Idioma: ‎ Español
Tapa blanda: ‎ 162 páginas
ASIN: ‎ B07QQ3D6Q2

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *